fredag 9 december 2022

Rektorerna har ordet v 50

Det börjar kännas att det närmar sig terminsslut, det är mycket att göra såhär i slutet av terminen samtidigt som alla nog längtar efter att vara lite lediga. I några klasser har det varit lite oroligt såhär i slutet av terminen och vi kämpar gemensamt på olika sätt med att skapa god studiero och trygghet för alla, med fokus på att alla elever ska ha goda förutsättningar för god måluppfyllelse. Vi rektorer försöker fokusera på att särskilt besöka de grupper med elever där vi fått indikationer att det just nu är lite sämre studiero. Tack alla för ett hårt och gott arbete!


Det gick mycket bra för våra pojkar i Skol-SM i basket och de vann båda sina matcher och gick vidare till finalspel som kommer att spelas under våren - bra jobbat alla inblandade och framför allt grattis till duktiga elever!


På skolan har elevrådet och biblioteksrådet julpyntat biblioteket med precis allt pynt vi hittade i källaren så det glittrar och gnistrar riktigt fint och juligt! Idag bjuds på Nobelmeny i matsalen så det känns riktigt festligt hos oss just nu! 


Nästa vecka har vi luciaframträdande i korridoren på tisdag morgon och efter lunch har eleverna hemstudieeftermiddag. 


På onsdag har årskurs 7 besök av Folktandvården och på onsdag och torsdag besöker Swedbank årskurs 9 för att prata om privatekonomi.


Vi avslutar nästa vecka på fredagen med Ugly Christmas Sweater Day för de som vill!


Trevlig helg önskar Anders och Josefin


Datum lå 22/23

19/12 Skolbio

20/12 Julavslutning 9.00-10.00

9/1         Studiedag

10/1         skolstart enligt schemat

V. 8         Sportlov med lovskola

6-7/3 Studiedagar




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar